iHealth Track - Önnálló felkaros vérnyomásmérő, bluetooth adatküldéssel, iPhone / iPad és Android okostelefonokhoz

iHealth Track - Önálló felkaros vérnyomásmérő, bluetooth adatküldéssel, iPhone / iPad és Android okostelefonokhoz

10 000 Ft‎

IH_Track

+ -

Termék elérhetőség: Raktáron

 
Részletes információk

Termékleírás - iHealth Track felkaros, bluetooth vérnyomásmérő

iHealth Track  
Az iHealth Track egy felkaros vérnyomásmérő iPhone, iPad, iPod touch és Android készülékekhez. Az iHealth vényomásmérő ugyanúgy működik, mint egy hagyományos modell. Összesen 60 mérést tud eltárolni és telefon nélkül, önnállóan is működik. Különlegesége, hogy az iOS és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal szikronizálható, amellyel a méréseket át lehet tölteni a telefonunkra. Az iHealth Track automata vérnyomásmérő 4db AAA elemről üzemel. A mérést a tépőzáras karpántba bújtatott karral végezhetjük el. (Karátmérő: 22 cm - 42 cm)Mérés
A vérnyomást rendszerint valamelyik karon mérjük egy felfújható mandzsetta segítségével. A vérnyomás értéket higanymilliméterben (Hgmm) szokták megadni és két számból áll. Az első szám a kar fő artériájában lévő nyomást mutatja, ami a szív összhúzódásakor alakul ki. Ezt nevezzük szisztolés értéknek, amely 120-129 Hgmm között optimális. A második szám a szívverések közötti szünetben mérhető nyomás. Ezt nevezzük diasztolés értéknek, és 80-89 Hgmm között mondható optimálisnak.

Lényeges, hogy a mérést mindig azonos karon végezzük. Mivel vérnyomásunk egy nap rengeteg értéket vehet fel, ezért fontos, hogy lehetőleg azonos naposzakban (pl. minden reggeli után) végezzük a méréseket. Vérnyomásunk éjszaka a legalacsonyabb, amikor hosszasan nyugalomban vagyunk. Azonban, ha felgyaloglunk a lépcsőn az első emeletre vérnyomásunk és a pulzusunk is azonnal emelkedni kezd, hogy az izmainkhoz elegendő oxigént szállíthassunk. Ha ezek után leülünk megpihenni vérnyomásunk ismét csökkeni kezd és alkalmazkodik az éppen aktuális szükségleteinkhez. Ezek alapján látható, hogy mennyire fontos az azonos testhelyzet, a mérések előtti nyugalmi állapot kivárása és a napszak a mérések összehasonlíthatóságához.

 


Közös szoftver mindenhez: iHealth MyVitals (adattárolás - szinkronizálás)

Az iHealth MyVitals program egy telefonra vagy tabletre telepíthető ingyenes alkalmazás, amely az összes iHealth terméket képes kezelni.  A mérlegek, a vérnyomásmérők, a lépészszámlálók és a pulzoximéter eszközeink mérési adatait mind egy helyen rögzíti, amelyből egy átfogó képet kaphatunk saját magunk fittségéről.  Az adatok minimális helyet foglalnak, így akár évekre visszamenőleg is eltárolhatjuk őket. A programot egy telefonnal többen is használhatjuk, mert az induláskor mindenki a saját nevével jelentkezhet be.

iHealth MyVitals 2.xiHealth MyVitals eszközök

Apple és Android verzió
Az iHealth MyVitals program iOS és Android eszközökhöz elérhetők feljebb a "Szoftver letöltés" fül alatt.

 

Grafikonok
A jól áttekinthető grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket és átlagértékeket.

iHealthMyVitals grafikonok

Megosztás
A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.


Ingyenes felhő fiók az iHealth MyVitals programhoz - iHealth Cloud

Az iHealth iCloud fiók egy ingyenes felhő szolgáltatás az adatok tárolására. Az iHealth MyVitals program minden adatot a telefonra és ebbe az internetes felhőbe is elment. Ide ugyanazzal a név/jelszóval kell belépni, amit az iHealth MyVitals programban megadtunk. Itt számítőgépen is megnézhetjük az eredményeinket és a grafikonokat.
Ebben a felhő fiókban minden eszköz mérési eredménye egy helyen tárolható, függetlenül attól, hogy Apple vagy Android készülékkel készültek. Ha telefont cserélünk elég csak újratelepíteni az iHealth MyVitals programot, belépni a saját nevünkkkel és az adatokat a telefonunk máris letölti.

iHealth CloudiHealth Cloud megnyitása


Csomag tartalma

- 1db iHealth Track felkaros vérnyomásmérő
- 4db AAA elem
- 1db magyar és angol nyelvű használati útmutató

 
Adatlap
  • Mérési mód Oscillometrikus mód, automata felfújás és mérés
  • Pánt körméret 22 - 42cm
  • Pánt nyomási tartomány 0 - 295Hgmm; pontosság ±3Hgmm
  • Pulzusszám tartomány 40-180 ütés/perc; pontosság: ±5%
  • Környezeti hőmérséklet tartomány 5 - 35 Celsius fok
  • Környezeti páratartalom tartomány kisebb, mint 90%
  • Adatkapcsolat Bluetooth
  • Kompatibilitás iOS iPhone 6S,iPhone 6/6Plus, iPhone5S, iPhone5C, iPhone5, iPhone4S, iPhone4,iPhone3GS, iPodTouch5gen, iPodTouch4gen, iPad Pro, iPad Air/Air 2, iPadMini, iPad4, iPad3, iPad2, iOS verzió 4.3 vagy újabb
  • Kompatibilitás Android Samsung Galaxy SIII/S4/Mega6.3/Nexus/NoteII/NoteIII, HTC Droid Incredible/Droid DNA/One/Desire, Motorola Droid 4/Droid Bionic/RAZR, LG Nexus4, Szoftver: Android 2.3.3 verzió vagy újabb, RAM 512MB-nál nagyobb, WIFI kapcsolat a szinkronizációhoz
 
Szoftver letöltés

iHealth MyVitals

Az iHealth MyVitals egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely kezeli az iHealth vérnyomásmérőket (BP5,BP7, az iHealth mérlegeket (HS3,HS5), az iHealth lépésszámláló/alvásmonitorokat (AM3,Edge) és az iHealth pulzoximétert.

Az AM3 / Edge használatához nem kell a Bluetooth párosítás, nem is fog megjelenni az eszköz. Az iHealth MyVitals programot elindítva a program fogja felismerni és telepíteni.

Az AM3 / Edge lépésszámláló óra automatikusan ellenőrzi a saját belső szoftverét a telefonos összekapcsolódás után. Ha az AM3 / Edge lépésszámláló frissebb szoftvert talál az interneten, akkor előbb frissíti saját magát, amellyel újabb funkciók is kerülhetnek bele és csak utána fogja engedni az iHealth MyVitals app használatát. A frissítés ingyenes és nincsen semmi teendő vele, csak várjuk meg, hogy az AM3 / Edge befejezze, amely kb. 5-8 perc.

 


AppStore - iHealth MyVitals iHealth MyVitals on AppStore

iHealth MyVitals 2

Kompatibilis telefonok hivatalos listája: www.ihealthlabs.com/support
A termék Bluetooth 4.0 Low Energy szabványt használ. Ha ennél régebbi bluetooth kommunikációt támogat a telefon, akkor biztosan nem fog működni.
- iPhone4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6Plus, iPhone 6S
- iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Air, iPad Pro
- iPod touch (5gen)

 


GooglePlay - iHealth MyVitals iHealth MyVitals on GooglePlay

iHealth MyVitals

Kompatibilis telefonok hivatalos listája: www.ihealthlabs.com/support
A termék Bluetooth 4.0 Low Energy szabványt használ. Ha ennél régebbi bluetooth kommunikációt támogat a telefon, akkor biztosan nem fog működni.

Hasonlít
Vásárlás folytatása Összehasonlít

hozzáadva a kívánságlistához.

Vásárlás folytatása Kívánságlistám