iHealth AM3S - Vízálló lépésszámláló és alvásmonitor bluetooth adatküldéssel iPhone / iPad és Android okostelefonokhoz Akció

iHealth Edge - Vízálló lépésszámláló és alvásmonitor bluetooth adatküldéssel iPhone / iPad és Android okostelefonokhoz

9 900 Ft‎

-15 000 Ft‎

24 900 Ft‎

IH_Edge

+ -

Termék elérhetőség: Raktáron

 
Részletes információk

Termékleírás - iHealth Edge vízálló bluetooth lépésszámláló és alvásmonitor

iHealth Edge
Az iHealth Edge vízálló, vezetéknélküli lépésszámláló és alvás monitor egy egyedülálló csuklón hordható készülék, amely monitorozza a nap 24 órájában az aktivitást és alvást. A termék alacsonyenergiájú Bluetooth 4.0 vezetéknélküli technólógiát használ, izzadságnak, esőnek és a víznek ellenáll. Négy különböző színű csuklószíj található a termék dobozában a jobb testreszabhatóság érdekében. Ez a termék iOS és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal vezérelhető, amely motiválhat és segíthet egy aktívabb és egészségesebb életmód kialakításában.

Mérés
Méri a megtett lépéseket, az elégetett kalóriákat, a megtett távokat, az alvással eltöltött órák számát és a felébredések számát. Az AM3s beépített akkumulátorral rendelkezik, amelyet a csomagban található töltővel kell egy USB kábel keresztül feltölteni.

Használat
Kitűzhetők célok és beállíthatóak rezgő/néma riasztások, megtekinthetőek a mérési trendek és rendezhetőek a rögzített adatok. A mérési adatok minimális tárhelyet igényelnek az Apple és Android eszközön.
A karunkat hirtelen elforgatva a termék vált az egyes kijelzett értékek között. Gyakorlatilag olyan, mintha egyszer megnyomtuk volna a gombját. De ehhez elég most már a legújabb szoftverrel egy kézfordítás is.

Célok
Kövesse nyomon a fizikai aktivitását és a napi étrendjét egy egészségesebb életmód elérése érdekében.

Megosztás
A mérési eredményeinket közvetlenül iPhone / iPad vagy Android készülékekről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.
Közös szoftver mindenhez: iHealth MyVitals (adattárolás - szinkronizálás)

Az iHealth MyVitals program egy telefonra vagy tabletre telepíthető ingyenes alkalmazás, amely az összes iHealth terméket képes kezelni. A mérlegek, a vérnyomásmérők, a lépészszámlálók és a pulzoximéter eszközeink mérési adatait mind egy helyen rögzíti, amelyből egy átfogó képet kaphatunk saját magunk fittségéről. Az adatok minimális helyet foglalnak, így akár évekre visszamenőleg is eltárolhatjuk őket. A programot egy telefonnal többen is használhatjuk, mert az induláskor mindenki a saját nevével jelentkezhet be.

iHealth MyVitals 2.xiHealth MyVitals eszközök

Apple és Android verzió
Az iHealth MyVitals program iOS és Android eszközökhöz elérhetők feljebb a "Szoftver letöltés" fül alatt.

Grafikonok
A jól áttekinthető grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket és átlagértékeket.

iHealthMyVitals grafikonok

Megosztás
A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.


Ingyenes felhő fiók az iHealth MyVitals programhoz - iHealth Cloud

Az iHealth iCloud fiók egy ingyenes felhő szolgáltatás az adatok tárolására. Az iHealth MyVitals program minden adatot a telefonra és ebbe az internetes felhőbe is elment. Ide ugyanazzal a név/jelszóval kell belépni, amit az iHealth MyVitals programban megadtunk. Itt számítőgépen is megnézhetjük az eredményeinket és a grafikonokat.
Ebben a felhő fiókban minden eszköz mérési eredménye egy helyen tárolható, függetlenül attól, hogy Apple vagy Android készülékkel készültek. Ha telefont cserélünk elég csak újratelepíteni az iHealth MyVitals programot, belépni a saját nevünkkkel és az adatokat a telefonunk máris letölti.

iHealth CloudiHealth Cloud megnyitása


Csomag tartalma:

- 1db iHealth Edge aktivitás monitor, amely szabadon bepattintható az alábbi karpántba és övcsipeszbe
- 4 db karpánt (1 fekete + 1 kék + 1 narancs + 1 rózsaszín)
- 2db övcsipesz (1 fekete)
- 1db USB töltő kábellel
- 1 db magyar és angol nyelvű használati utasítás


 
Adatlap
  • Adatkapcsolat Bluetooth 4.0 BLE
  • Kompatibilitás iOS iPhone 6S, iPhone 6/6Plus, iPhone5S, iPhone5C, iPhone5, iPhone4S, iPodTouch5gen, iPad Pro, iPad Air/Air 2, iPadMini, iPad4, iPad3, iOS verzió 5.0 vagy újabb
  • Kompatibilitás Android Nem használható android eszközzel.
 
Szoftver letöltés

iHealth MyVitals

Az iHealth MyVitals egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely kezeli az iHealth vérnyomásmérőket (BP5,BP7, az iHealth mérlegeket (HS3,HS5), az iHealth lépésszámláló/alvásmonitorokat (AM3,Edge) és az iHealth pulzoximétert.

Az AM3 / Edge használatához nem kell a Bluetooth párosítás, nem is fog megjelenni az eszköz. Az iHealth MyVitals programot elindítva a program fogja felismerni és telepíteni.

Az AM3 / Edge lépésszámláló óra automatikusan ellenőrzi a saját belső szoftverét a telefonos összekapcsolódás után. Ha az AM3 / Edge lépésszámláló frissebb szoftvert talál az interneten, akkor előbb frissíti saját magát, amellyel újabb funkciók is kerülhetnek bele és csak utána fogja engedni az iHealth MyVitals app használatát. A frissítés ingyenes és nincsen semmi teendő vele, csak várjuk meg, hogy az AM3 / Edge befejezze, amely kb. 5-8 perc.

 


AppStore - iHealth MyVitals iHealth MyVitals on AppStore

iHealth MyVitals 2

Kompatibilis telefonok hivatalos listája: www.ihealthlabs.com/support
A termék Bluetooth 4.0 Low Energy szabványt használ. Ha ennél régebbi bluetooth kommunikációt támogat a telefon, akkor biztosan nem fog működni.
- iPhone4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6Plus, iPhone 6S
- iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Air, iPad Pro
- iPod touch (5gen)

 


GooglePlay - iHealth MyVitals iHealth MyVitals on GooglePlay

iHealth MyVitals

Kompatibilis telefonok hivatalos listája: www.ihealthlabs.com/support
A termék Bluetooth 4.0 Low Energy szabványt használ. Ha ennél régebbi bluetooth kommunikációt támogat a telefon, akkor biztosan nem fog működni.

Hasonlít
Vásárlás folytatása Összehasonlít

hozzáadva a kívánságlistához.

Vásárlás folytatása Kívánságlistám