iHealth HS6 Core - Testanalizáló mérleg WiFi adatküldéssel, iPhone / iPad és Android okostelefonokhoz

iHealth HS6 Core - Testanalizáló mérleg WiFi adatküldéssel, iPhone / iPad és Android okostelefonokhoz

39 900 Ft‎

IH_HS6

+ -

Termék elérhetőség: Raktáron

 
Részletes információk

Termékismertető - iHealth HS6 WiFi testanalizáló mérleg

iHealth HS6 Core
Az iHealth HS6 egy testanalizáló személymérleg iPhone, iPad és iPod touch és Android készülékekhez. A HS6 mérleg az iOS és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal szinkronizálható, amely a mérések után az összes adatot tároja.

Kijelzett paraméterek (elektronikus mérés)
- testsúly
- testzsír
- zsírmentes tömeg
- izomtömeg
- csonttömeg
- testvíz tartalom
- napi kalória bevitel
- testtömeg index
- zsigeri zsír

Méréstartomány: 5 - 180 kg

Mérés
Az iHealth HS6 mérleg 4db AA elemről üzemel. A mérést iOS és Android eszközzel csatlakozva vagy anélkül is elvégezhetjük

Adatkapcsolat WIFI hálózaton keresztül
A mérleg csatlakozik az otthoni WiFi hálózathoz és azon keresztül tartja a kapcsolatot az okostelefon eszközökkel. A Bluetooth kapcsolat csak a mérleg beállítására használható. Adatávitel Bluetooth kapcsolattal nem lehetséges, hanem csak WiFi kapcsolaton keresztül.

Mérhetünk telefon nélkül is
A mérleggel mérhetünk telefon nélkül is. Ekkor a mérési eredményeket a mérleg közvetlenül feltölti az iHealth Cloud fiókunkba. Ha nem tudja feltölteni, akkor eltárolja. Ha a telefonon elindítjuk az iHealth MyVitals programot, akkor a Cloud eredményeket automatikusan le fogja tölteni a programunk. A mérlegben memóriáját pedig a telefonon futó iHealth MyVitals programmal szintén át tudjuk tölteni.

Többen is használhatjuk
A HS6 mérleg 10 felhasználót képes kezelni, ezért az egész család használhatja.

 


Közös szoftver mindenhez: iHealth MyVitals (adattárolás - szinkronizálás)

Az iHealth MyVitals program egy telefonra vagy tabletre telepíthető ingyenes alkalmazás, amely az összes iHealth terméket képes kezelni. A mérlegek, a vérnyomásmérők, a lépészszámlálók és a pulzoximéter eszközeink mérési adatait mind egy helyen rögzíti, amelyből egy átfogó képet kaphatunk saját magunk fittségéről. Az adatok minimális helyet foglalnak, így akár évekre visszamenőleg is eltárolhatjuk őket. A programot egy telefonnal többen is használhatjuk, mert az induláskor mindenki a saját nevével jelentkezhet be.

iHealth MyVitals 2.xiHealth MyVitals eszközök

Apple és Android verzió
Az iHealth MyVitals program iOS és Android eszközökhöz elérhetők feljebb a "Szoftver letöltés" fül alatt.

(Az aktuális verzió a "Szoftver letöltés" fülön elérhető)

Grafikonok
A jól áttekinthető grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket és átlagértékeket.

iHealthMyVitals grafikonok

Megosztás
A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.

Többen is használhatják
Az iHealth mérleg több felhasználót is képes kezelni, az eredményeket külön-külön tárolja. Így ideális mérleg az egész családnak.Ingyenes felhő fiók az iHealth MyVitals programhoz - iHealth Cloud

Az iHealth iCloud fiók egy ingyenes felhő szolgáltatás az adatok tárolására. Az iHealth MyVitals program minden adatot a telefonra és ebbe az internetes felhőbe is elment. Ide ugyanazzal a név/jelszóval kell belépni, amit az iHealth MyVitals programban megadtunk. Itt számítőgépen is megnézhetjük az eredményeinket és a grafikonokat.
Ebben a felhő fiókban minden eszköz mérési eredménye egy helyen tárolható, függetlenül attól, hogy Apple vagy Android készülékkel készültek. Ha telefont cserélünk elég csak újratelepíteni az iHealth MyVitals programot, belépni a saját nevünkkkel és az adatokat a telefonunk máris letölti.

iHealth CloudiHealth Cloud megnyitása


Csomag tartalma

- 1db iHealth HS6 személymérleg
- 1db magyar és angol nyelvű használati útmutató


 
Szoftver letöltések

iHealth MyVitals

Az iHealth MyVitals egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely kezeli az iHealth vérnyomásmérőket (BP5,BP7, az iHealth mérlegeket (HS3,HS5), az iHealth lépésszámláló/alvásmonitorokat (AM3,Edge) és az iHealth pulzoximétert.

Az AM3 / Edge használatához nem kell a Bluetooth párosítás, nem is fog megjelenni az eszköz. Az iHealth MyVitals programot elindítva a program fogja felismerni és telepíteni.

Az AM3 / Edge lépésszámláló óra automatikusan ellenőrzi a saját belső szoftverét a telefonos összekapcsolódás után. Ha az AM3 / Edge lépésszámláló frissebb szoftvert talál az interneten, akkor előbb frissíti saját magát, amellyel újabb funkciók is kerülhetnek bele és csak utána fogja engedni az iHealth MyVitals app használatát. A frissítés ingyenes és nincsen semmi teendő vele, csak várjuk meg, hogy az AM3 / Edge befejezze, amely kb. 5-8 perc.

 


AppStore - iHealth MyVitals iHealth MyVitals on AppStore

iHealth MyVitals 2

Kompatibilis telefonok hivatalos listája: www.ihealthlabs.com/support
A termék Bluetooth 4.0 Low Energy szabványt használ. Ha ennél régebbi bluetooth kommunikációt támogat a telefon, akkor biztosan nem fog működni.
- iPhone4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6Plus, iPhone 6S
- iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Air, iPad Pro
- iPod touch (5gen)

 


GooglePlay - iHealth MyVitals iHealth MyVitals on GooglePlay

iHealth MyVitals

Kompatibilis telefonok hivatalos listája: www.ihealthlabs.com/support
A termék Bluetooth 4.0 Low Energy szabványt használ. Ha ennél régebbi bluetooth kommunikációt támogat a telefon, akkor biztosan nem fog működni.

Hasonlít
Vásárlás folytatása Összehasonlít

hozzáadva a kívánságlistához.

Vásárlás folytatása Kívánságlistám