iHealth HS4s - Mérleg wifi adatküldéssel, iPhone / iPad és Android okostelefonokhoz Akció

iHealth HS4s Lite - Mérleg bluetooth adatküldéssel, iPhone / iPad és Android okostelefonokhoz

18 130 Ft‎

-30%

25 900 Ft‎

IH_HS4s

+ -

Termék elérhetőség: Raktáron

 
Részletes információk

Termékismertető - iHealth HS4s Lite bluetooth mérleg, iPhone és Android telefonokhoz

Az iHealth HS4s Lite egy személymérleg iPhone, iPad, iPod touch és Android készülékekhez. A HS4s Lite mérleg az Apple és Android eszközre telepített "iHealth MyVitals" programmal szinkronizálható, amely a mérések után az összes adatot tárolja.

Mérés
Az iHealth HS4s Lite mérleg 4db AAA elemről üzemel. A mérést elvégezhetjük az okostelefont csatlakozva vagy anélkül is, majd az eredményeket wifi kapcsolaton keresztül szinkronizálhatjuk.

A testsúlyunkon kívül a telefonon a testtömegindexünket is meg fogjuk kapni. Ez egy statisztikai jelzőszám, angolul body mass index (BMI), amely az egyén testmagasságát és testtömegét veti össze. Kiszámítása során a kilogrammban megadott testtömeget osztják a méterben mért testmagasság négyzetével.
A normál értéke 18-25 közé esik. Ennél alacsonyabb értéknél soványságról, 16 alatt túlzott soványságról beszélünk. A 25 érték felett pedig elhízásról beszélünk. A 40-es érték már igen súlyos elhízást jelez.

Méréstartomány: 5 - 180 kg

 


Közös szoftver mindenhez: iHealth MyVitals (adattárolás - szinkronizálás)

Az iHealth MyVitals program egy telefonra vagy tabletre telepíthető ingyenes alkalmazás, amely az összes iHealth terméket képes kezelni. A mérlegek, a vérnyomásmérők, a lépészszámlálók és a pulzoximéter eszközeink mérési adatait mind egy helyen rögzíti, amelyből egy átfogó képet kaphatunk saját magunk fittségéről. Az adatok minimális helyet foglalnak, így akár évekre visszamenőleg is eltárolhatjuk őket. A programot egy telefonnal többen is használhatjuk, mert az induláskor mindenki a saját nevével jelentkezhet be.

iHealth MyVitals 2.xiHealth MyVitals eszközök

Apple és Android verzió
Az iHealth MyVitals program iOS és Android eszközökhöz elérhetők feljebb a "Szoftver letöltés" fül alatt.

Grafikonok
A jól áttekinthető grafikonok szemléletesen mutatják be a mérési eredményeket és átlagértékeket.

iHealthMyVitals grafikonok

Megosztás
A mérési eredményeket e-mailben közvetlenül az iOS és Android készülékről átküldhetjük családtagjainknak vagy orvosunknak.

Többen is használhatják
Az iHealth mérleg több felhasználót is képes kezelni, az eredményeket külön-külön tárolja. Így ideális mérleg az egész családnak.Ingyenes felhő fiók az iHealth MyVitals programhoz - iHealth Cloud

Az iHealth iCloud fiók egy ingyenes felhő szolgáltatás az adatok tárolására. Az iHealth MyVitals program minden adatot a telefonra és ebbe az internetes felhőbe is elment. Ide ugyanazzal a név/jelszóval kell belépni, amit az iHealth MyVitals programban megadtunk. Itt számítőgépen is megnézhetjük az eredményeinket és a grafikonokat.
Ebben a felhő fiókban minden eszköz mérési eredménye egy helyen tárolható, függetlenül attól, hogy Apple vagy Android készülékkel készültek. Ha telefont cserélünk elég csak újratelepíteni az iHealth MyVitals programot, belépni a saját nevünkkkel és az adatokat a telefonunk máris letölti.

iHealth CloudiHealth Cloud megnyitása


Csomag tartalma

- 1db iHealth HS4s Lite személymérleg
- 1db magyar és angol nyelvű használati útmutató
- 4db AAA elem


 
Szoftver letöltések

iHealth MyVitals

Az iHealth MyVitals egy ingyenesen letölthető alkalmazás, amely kezeli az iHealth vérnyomásmérőket (BP5,BP7, az iHealth mérlegeket (HS3,HS5), az iHealth lépésszámláló/alvásmonitorokat (AM3,Edge) és az iHealth pulzoximétert.

Az AM3 / Edge használatához nem kell a Bluetooth párosítás, nem is fog megjelenni az eszköz. Az iHealth MyVitals programot elindítva a program fogja felismerni és telepíteni.

Az AM3 / Edge lépésszámláló óra automatikusan ellenőrzi a saját belső szoftverét a telefonos összekapcsolódás után. Ha az AM3 / Edge lépésszámláló frissebb szoftvert talál az interneten, akkor előbb frissíti saját magát, amellyel újabb funkciók is kerülhetnek bele és csak utána fogja engedni az iHealth MyVitals app használatát. A frissítés ingyenes és nincsen semmi teendő vele, csak várjuk meg, hogy az AM3 / Edge befejezze, amely kb. 5-8 perc.

 


AppStore - iHealth MyVitals iHealth MyVitals on AppStore

iHealth MyVitals 2

Kompatibilis telefonok hivatalos listája: www.ihealthlabs.com/support
A termék Bluetooth 4.0 Low Energy szabványt használ. Ha ennél régebbi bluetooth kommunikációt támogat a telefon, akkor biztosan nem fog működni.
- iPhone4S, iPhone 5, iPhone 5S, iPhone 5C, iPhone 6, iPhone 6Plus, iPhone 6S
- iPad 3, iPad 4, iPad mini, iPad Air, iPad Pro
- iPod touch (5gen)

 


GooglePlay - iHealth MyVitals iHealth MyVitals on GooglePlay

iHealth MyVitals

Kompatibilis telefonok hivatalos listája: www.ihealthlabs.com/support
A termék Bluetooth 4.0 Low Energy szabványt használ. Ha ennél régebbi bluetooth kommunikációt támogat a telefon, akkor biztosan nem fog működni.

Hasonlít
Vásárlás folytatása Összehasonlít

hozzáadva a kívánságlistához.

Vásárlás folytatása Kívánságlistám