Szállítás és fizetési feltételek

Szállítási díjak

Házhozszállítás futárral, utánvéttel: 1390,-Ft egységesen az egész ország területére.
Postán maradó vagy Postapontra szállítás(MOL kutak, csomagautomaták) utánvéttel: 990,-Ft egységesen az egész ország területére.

A megrendelt árut külső partner bevonásával szállítjuk házhoz. A házhozszállítás díja a megrendelt termékek súlyától függ. Rendszerünk automatikusan kiszámolja a szállítás díját, amely még a rendelés véglegesítése előtt megtekinthető. A csomagokat a partnercég 8 és 17 óra között szállítja ki a megadott szállítási címre. Vagy választható csomagpontra küldés is, ahol nem kell várni a futárt/postást.

A számlát a csomag tartalmazza. Kérjük a csomagot átvételkor a futár előtt megvizsgálni. Amennyiben a csomagon sérülést észlelhető, a csomagot nem szabad átvenni illetve az esetről egy pontos jegyzőkönyvet kell felvenni a futárral. Utólagos, jegyzőkönyv nélküli reklamációt sajnos nem áll módunkban elfogadni!

Szállítási határidő

Amennyiben a megrendelés munkanapon 12 óráig beérkezik cégünkhöz, a raktáron lévő árut a futárcég a következő 1-2 munkanapon belül kiszállítja Magyarország egész területén.


Fizetési feltételek

Fizetni lehet a csomag kézbesítésekor a futárnak készpénzzel vagy előre utalással bankszámlánkra vagy irodánkban személyes átvételkor készpénzzel.
 

Szállítás külföldre

Bárhova tudjuk kézbesíteni a csomagot, de a webáruház csak a környező szomszédos országok címeit engedi rögzíteni a rendeléskor. A szállítást ebben az esetben futár végzi el és a rendelést csak előre utalás után tudjuk postázni. 


Hasonlít
Vásárlás folytatása Összehasonlít

hozzáadva a kívánságlistához.

Vásárlás folytatása Kívánságlistám